Flowtrack & trackx

PARTNERS
IN CREW

Selecties
Trackx bekijkt alle crew aanvragen in detail. Zij plannen selectiedagen in waarbij je wordt geëvalueerd tijdens een persoonlijk gesprek. Indien je geselecteerd bent na dit gesprek ben je welkom op onze opleidingen.

 

 

Opleidingen
Trackx organiseert een aantal opleidingen om je goed voorbereid naar het buitenland te laten vertrekken. Er zijn online video opleidingen,  we voorzien informatiepacks en organiseren jaarlijks een opleidingsweekend voor alle crew. Eens je op je bestemming aankomt krijg je ook hier een opleiding van onze ervaren crew en kan je met al je vragen steeds terecht bij onze crew coach.

Activatie
Alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te vertrekken naar het buitenland krijg je via Trackx. Zij zorgen dat je een plekje op de bus hebt, bezorgen jou alle informatie en volgen je van het begin tot het einde op.

Vragen?
Alle vragen die je zou hebben over jouw job kan je aan ons stellen. Dit doe je best via mail of whatsapp.

Doelstelling van Trackx
Trackx heeft als doel het jeugdwerk te bevorderen. We bieden jongeren een geheel van diensten en activiteiten aan in functie van een zinvolle vrijetijdsbesteding, waardoor we sociale, culturele en sportieve interesses stimuleren.

Het accent ligt hierbij op het ontwikkelen en begeleiden van sportieve, culturele en recreatieve vakanties of activiteiten in binnen- en buitenland:

– Voor de meest uiteenlopende doelgroepen, met bijzondere aandacht voor jeugd;
– Op een veilig, ethisch en pedagogisch verantwoorde wijze;
– Met het oog op een harmonische zelfontplooiing;
– Waarbij beweging op een originele manier gestimuleerd wordt.

Samenwerking Flowtrack
Flowtrack verkoopt vakanties aan jongeren, gezinnen en groepen. Om deze vakanties te begeleiden doen ze een beroep op de diensten van Trackx.

Meld je hier aan als Flowtrack crew

Klaar voor de zomerjob van je dromen? De eerste stap is om via de knop hieronder jouw gegevens achter te laten. Wij bekijken dan je aanvraag en nemen spoedig contact met je op.