SUMMER CREW

Nog geen plannen deze zomer? Wat dacht je van een avontuur in Spanje? Zon , zee en zwoele zomeravonden op het strand gekoppeld aan een leuke job met superleuke mensen. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Flowtrack zoekt nog crew voor deze zomer. Wil jij hun camps en reizen aan de kust in Spanje en Frankrijk in goede banen leiden? Bekijk hieronder de verschillende vacatures. Wie weet ben jij wel de geschikte persoon die wij zoeken!

OPBOUW/AFBOUW

FEELGOOD TEAM

KITCHEN TEAM

CHIEF CATERING

CAMP LEADER

LOGISTIEK

ACTIVITIES TEAM

activities
activities

CHIEF ACTIVITIES

MEDIA CREW

media

FAQ

Jaarlijks zoekt Flowtrack een groot aantal tijdelijke werkkrachten en vrijwilligers voor de zomerkampen in Frankrijk en Spanje. We zoeken enthousiaste, sociale en flexibele jongeren die houden van een uitdaging. Een positieve ingesteldheid is belangrijker dan jarenlange ervaring. We zijn op zoek naar verschillende profielen voor uiteenlopende functies, dus afhankelijk van jouw interesses zullen we kijken of we een match vinden.

Om aan de slag te kunnen bij Flowtrack moet je minimum 18 jaar oud zijn. Als je jonger bent raden we je aan eerst nog een keer mee op reis te gaan naar een van onze camps. Hier leer je de werking en onze crew kennen, dit kan je helpen om volgend jaar geselecteerd te worden.

We hebben uiteenlopende jobs waar verschillende kwaliteiten voor vereist zijn. Afhankelijk van jouw vaardigheden zoeken we een functie die bij je past. Er zijn een aantal jobs waar specifieke diploma’s voor nodig zijn zoals (wind)surfleraar en een aantal jobs waar het een voordeel is om al wat ervaring te hebben zoals in de catering, als DJ of als fotograaf, maar er zijn ook veel jobs waar je met een juiste ingesteldheid en een enthousiaste houding genoeg basis hebt om de juiste skills van ons te leren.

Afhankelijk van de functie waarop je zal ingepland worden. Voor sommige functies zoals juniorcrew is het voldoende om één week beschikbaar te zijn, voor andere functies vragen wij een minimum van 3 weken of een maand. Er is een mogelijkheid om een heel seizoen (5 maanden) voor ons aan de slag te gaan. Hoe langer je beschikbaar bent, hoe meer mogelijkheden er zijn.

Flowtrack is in de zomer werkzaam aan de Middellandse zee in de regio Gerona (Spanje) en aan de Atlantische kust in Les Landes (Frankrijk) en San Vicente de la Barquera (Spanje).

Wij zullen je in de mate van het mogelijke inplannen op één van onze bussen. Wekelijks vertrekken er bussen richting de verschillende locaties. Indien je daar op een bepaalde datum moet zijn dat er (nog) geen bussen van ons rijden zullen wij een alternatief traject zoeken via bus, trein of vliegtuig. We vragen van jou de flexibiliteit om aan de opstapplaats te geraken.

In bijna alle gevallen zal je verblijven op een Beachcamp van Flowtrack en zal je slapen in een tent. We vragen je om zelf een matras, slaapzak en kussen te voorzien. In uitzonderlijke gevallen zal je verblijven in een hotel of een vakantiehuis, maar dan word je dit duidelijk vermeld.

Eten wordt altijd voorzien op de camps. Onze catering crew maakt zowel voor de gasten als de crew heerlijke verse maaltijden. We houden zoveel mogelijk rekening met verschillende allergieën en dieetwensen maar indien je specifieke ingrediënten nodig hebt kan het verstandig zijn om deze zelf te voorzien.

Je reis, verblijf, eten, drankkaart, crew t-shirts en activiteiten zijn gratis. Dit maakt deel uit van je beloning. We hopen dat je vooral op zoek bent naar een leuke ervaring en naar zelfontwikkeling. Voor sommige functies met meer verantwoordelijkheid wordt er een bepaalde vergoeding voorzien. Meer uitleg hierover krijg je tijdens de selectiedag.

Als je een profiel aanmaakt op onze website zullen wij dit zo snel mogelijk behandelen en evalueren. Wanneer we denken dat jij een geschikte kandidaat bent voor ons team te versterken zullen we je een mail sturen met een uitnodiging voor een van onze selectiedagen.

Wanneer je uitgenodigd wordt voor een selectiedag kan je zelf aanduiden op je dashboard welke datum voor jou past. Een week voor de selectiedag krijg je van ons nog een mail met extra uitleg over de locatie en wat er van jou verwacht wordt. We geven een interactieve presentatie over de werking van Flowtrack en we laten jullie ook aan het woord zodat we je kunnen leren kennen. Achteraf volgt een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.

Meer specifieke vragen zullen beantwoord worden tijdens de selectiedag, het opleidingsweekend, in de informatiebundels op je dashboard en je opleiding ter plaatse. Zit je toch nog met een dringende vraag, mail dan even naar info@trackx.eu

De regio Gerona bevindt zich aan de middellandse zee in het Noorden van Spanje, niet zo ver van Barcelona. Gekend door zijn heerlijke temperaturen en gevarieerde natuur. Je kan er leren windsurfen, SUP’en, kajakken, klimmen, genieten van een canyoning of via ferrata. Cultuur is er ook in overvloed met een stadsbezoek aan Barcelona of Gerona. Maar ook voor een leuk feestje ben je hier op de juiste plaats, met talloze bars en nachtclubs, poolparties en uitstappen naar Lloret de Mar.

De regio Cantabria is gelegen in het Noorden van Spanje aan de Atlantische kust. De regio is gekend voor zijn groene natuur, prachtige heuvellandschappen en de mooie baaien waar rustige golven binnnenstromen. De focus ligt in Cantabria dan ook op het golfsurfen.

Verder leent de omgeving zich prima voor avontuurlijke activiteiten zoals een canyoning in de Picos de Europa. Ook longboarden en skaten staat hier dikwijls op het programma.

Een hotspot voor discotheken of nachtclubs is deze regio niet bepaald, dus maken we het gezellig op het strand of in een van de barretjes in een nabijgelegen dorp.

De regio Landes bevindt zich in het zuiden van Frankrijk, tussen Bordeaux en Biarritz. Eindeloze zandstranden en dennenbossen zijn typerend voor deze regio. De golven komen soms hevig binnen en zijn dan ook de ideale setting voor de ietwat ervaren surfer.

Skaten en longboarden zijn ook vaste waardes in het programma en een uitstap naar het wakeboardpark en het winkelcentrum van Bordeaux kunnen ook niet ontbreken.