Activities Crew SGP

Beachgames, skimboarden en skateboarden spreken je enorm aan. Wordt dan activities crew in Saint-Girons plage.

Regio: Landes

Biscarrosse is een kuststadje in de regio Landes, in het zuidwesten van Frankrijk, op minder dan een uur van Bordeaux.
Biscarrosse staat bekend om zijn uitstekende surfcondities maar er zijn ook enorm veel andere mogelijkheden in de regio voor jong & oud. Biscarrosse wordt omringd door prachtige bossen en heeft twee gigantische meren vlakbij. In de buurt ligt de binnenzee van ‘Le Bassin d’Arcachon’ en de grootste duin van Europa ‘Dune du Pilat’. Biscarrosse is dus niet enkel een toplocatie voor surfers, er is nog zoveel meer te ontdekken. Flowtrack garandeert hier een echte Destination Feelgood.

Informatie

Interesse in deze job? Lees hieronder verder voor meer info.

Als Activiteiten Crew ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het activiteitenprogramma van jouw camp. Jij verzorgt mee de begeleiding van deze activiteiten. Deze activiteiten zijn dikwijls optioneel, het is dan ook aan jou om mensen te motiveren om hieraan deel te nemen. Veel van deze activiteiten zullen dan ook gegeven worden door hun eigen crew.
In Saint-Girons Plage worden de surflessen gegeven door de surfcoach van Flowtrack. Daarbuiten worden nog een aantal andere activiteiten uitgevoerd die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Er wordt een initiatie longboard skaten gegeven van 2u, een bodyboard en skimboard initiatie op het strand, een daguitstap naar San Sebastian en een daguitstap naar Mimizan, waar het skatepark en het dorpje worden bezocht. Per activiteit bestaat er een activiteitenfiche die je kan raadplegen. Optionele activiteiten vallen onder hun eigen toezicht en uitvoering, het staat je vrij om hier aan deel te nemen als extra motivatie.

We zoeken nog activities crew vanaf 1 juli tot en met 9 juli en vanaf 29 augustus tot en met 30 augustus.

  • Buitenlandse werkervaring met leuke activiteiten
  • Een goede mix tussen werk en vrije tijd
  • Transport vanuit België en Nederland
  • Verblijf op een camping incl. maaltijden in de mooiste streek van Frankrijk
  • De leukste crew om mee samen te werken
  • Een dagvergoeding

Geprikkeld?

Wil je graag aan de slag bij Flowtrack via Trackx? Meld je aan via onderstaande knop en stuur een mailtje met je motivatie en relevante ervaring in.

Trackx is een vzw die begeleiders en vrijwilligers in het buitenland opleidt.

info@trackx.eu
+32 (0)491 56 77 38
’t Speelhof 22,
8200 Brugge

© 2022 All rights reserved