Bar Manager Gerona

Cocktails, apertiefhapjes en een goed muziekje, wie zegt daar nu nee tegen. Flowtrack zoekt nog een barmanager voor hun Family camp in Empuriabrava, Spanje.

Regio: Gerona

De regio Gerona bevindt zich aan de Middellandse Zee in het noorden van Spanje, niet zo ver van Barcelona. Gekend door zijn heerlijke temperaturen en gevarieerde natuur bestaande uit eindeloze stranden, baaitjes en prachtige bergen. Je kan er leren windsurfen, SUP’en, kajakken, kimmen, genieten van een canyoning of via ferrata.

Cultuur is er ook in overvloed met een stadsbezoek aan Barcelona of Girona. Maar ook voor een leuk feestje ben je hier op de juiste plaats, met talloze bars en nachtclubs, poolparties en uitstappen naar Lloret de Mar.

Informatie

De bar is het kloppende hart op ons family camp. Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben, altijd leuk natuurlijk als je een kunstenaar met cocktails bent.
De bar op het family camp is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt de stock bij en geeft eventuele bestellingen door. Je zorgt voor leuke apertiefmomenten met een hapje en drankje voor de gezinnen. Je stelt samen met de campleader een planning op om de bar shiften in te vullen met de andere crew.

Vanaf 26 juni tot en met 30 augustus. Liefst periodes van minimaal 4 weken.

  • Buitenlandse werkervaring met leuke activiteiten
  • Een goede mix tussen werk en vrije tijd
  • Transport vanuit België en Nederland
  • Verblijf op een camping incl. maaltijden in de mooiste streek van Spanje
  • De leukste crew om mee samen te werken
  • Een dagvergoeding

Geprikkeld?

Wil je graag aan de slag bij Flowtrack via Trackx? Meld je aan via onderstaande knop en stuur een mailtje met je motivatie en relevante werk-/ studie-ervaring in.

Trackx is een vzw die begeleiders en vrijwilligers in het buitenland opleidt.

info@trackx.eu
+32 (0)491 56 77 38
’t Speelhof 22,
8200 Brugge

© 2022 All rights reserved