Campleader 16+ Gerona

Gebeten door de reismicrobe? Neem je graag een groep jongeren op sleeptouw? Flowtrack zoekt nog campleaders om onze eigen 16+ camps te begeleiden in Empuriabrava en Platja d’Aro.

Regio: Gerona

De regio Gerona bevindt zich aan de Middellandse Zee in het noorden van Spanje, niet zo ver van Barcelona. Gekend door zijn heerlijke temperaturen en gevarieerde natuur bestaande uit eindeloze stranden, baaitjes en prachtige bergen. Je kan er leren windsurfen, SUP’en, kajakken, kimmen, genieten van een canyoning of via ferrata.

Cultuur is er ook in overvloed met een stadsbezoek aan Barcelona of Girona. Maar ook voor een leuk feestje ben je hier op de juiste plaats, met talloze bars en nachtclubs, poolparties en uitstappen naar Lloret de Mar.

Informatie

Als campleader ben jij verantwoordelijk voor de goede werking van jouw camp. Een pedagogische achtergrond is een plus. Je weet hoe je een groep 16-jarigen kan aanpakken.
Je bent het aanspreekpunt voor alle gasten en de andere crew van jouw camp. Jij verzorgt briefings over de gang van zaken en over de activiteiten die plaats vinden tijdens het camp. Ook ga je mee op verschillende activiteiten die worden georganiseerd en organiseer je soms extra activiteiten voor tijdens de vrije uren. Je zorgt voor een goede administratie van jouw camp.
Platja d’Aro 16+:
• 26 juni tot en met 9 augustus

Empuriabrava Beachhouses:
• 26 juni tot en met 30 augustus
  • Buitenlandse werkervaring met leuke activiteiten
  • Een goede mix tussen werk en vrije tijd
  • Transport vanuit België en Nederland
  • Verblijf op een camping incl. maaltijden in de mooiste streek van Spanje
  • De leukste crew om mee samen te werken
  • Een dagvergoeding

Geprikkeld?

Wil je graag aan de slag bij Flowtrack via Trackx? Meld je aan via onderstaande knop en stuur een mailtje met je motivatie en relevante werk-/ studie-ervaring in.

Trackx is een vzw die begeleiders en vrijwilligers in het buitenland opleidt.

info@trackx.eu
+32 (0)491 56 77 38
’t Speelhof 22,
8200 Brugge

© 2022 All rights reserved