Chief Catering Gerona

Koken is je passie, je hebt ervaring in een keuken en die wil je deel je graag met andere mensen? Flowtrack zoekt vanaf midden juni tot eind augustus nog een Chief catering voor onze camps in de regio Gerona aan de Middenlandse zee.

Regio: Gerona

De regio Gerona bevindt zich aan de Middellandse Zee in het noorden van Spanje, niet zo ver van Barcelona. Gekend door zijn heerlijke temperaturen en gevarieerde natuur bestaande uit eindeloze stranden, baaitjes en prachtige bergen. Je kan er leren windsurfen, SUP’en, kajakken, kimmen, genieten van een canyoning of via ferrata.

Cultuur is er ook in overvloed met een stadsbezoek aan Barcelona of Girona. Maar ook voor een leuk feestje ben je hier op de juiste plaats, met talloze bars en nachtclubs, poolparties en uitstappen naar Lloret de Mar.

Informatie

Je komt terecht in een hecht team van mensen die stuk voor stuk ervan houden om in de keuken te staan.
Coachen en begeleiden van nieuwe en ervaren crew in de keukens van onze camps om deze veilig en efficiënt te laten werken. Je staat dus mee tussen de potten, pannen, gasvuren en snijplanken om hen de kneepjes van het vak door te geven. Wanneer je niet in de keuken staat zal je stock en bestellingen bijhouden van de keukens samen met je collega’s.
Midden/ eind juni tot eind augustus.
  • Buitenlandse werkervaring met leuke activiteiten
  • Een goede mix tussen werk en vrije tijd
  • Transport vanuit België en Nederland
  • Verblijf op een camping incl. maaltijden in de mooiste streek van Spanje
  • De leukste crew om mee samen te werken
  • Een dagvergoeding

Geprikkeld?

Wil je graag aan de slag bij Flowtrack via Trackx? Meld je aan via onderstaande knop en stuur een mailtje met je motivatie en relevante werk-/ studie-ervaring in.

Trackx is een vzw die begeleiders en vrijwilligers in het buitenland opleidt.

info@trackx.eu
+32 (0)491 56 77 38
’t Speelhof 22,
8200 Brugge

© 2022 All rights reserved