DJ San Vincente

Je kan plaatjes mixen als geen ander, feestjes bouwen is je hobby! Ga deze zomer dan aan de slag in San Vincente als DJ.

Regio: Cantabria

Cantabria is een prachtig gebied gelegen aan de uitlopers van de Picos de Europa. De belangrijkste troef van de regio zijn uiteraard de vele witte stranden en baaien waarin zowel beginnende als gevorderde surfers zich kunnen uitleven.
Maar ook wie na het surfen graag wat cultuur opsnuift zit in cantabria op de juiste plaats, in de nabijgelegen kustdorpjes San Vicente en Comillas kan je genieten van prachtige architectuur en de lekkerste lokale gerechten.
Onze thuisbasis is gelegen op Camping Rodero en biedt ons een prachtig uitzicht op Playa de Oyambre. Zo kan je al van in de vroege uurtjes een wave-check doen, waarna je binnen de vijf minuten in wetsuit aan het strand zal staan.
Tijdens de Canyoning-activiteit, nemen onze Spaanse partners jullie mee tot diep in the Picos, om daar op avontuurlijke wijze het fantastisch mooie landschap te leren kennen. Daarbovenop nemen we je tijdens de boatparty van de 16+ mee richting Santander om daar de culturele en culinaire troeven van Cantabria verder te ontdekken.

Informatie

Stuur zeker een korte mix mee wanneer je hiervoor solliciteert.

Als DJ zorg jij voor de juiste beats tijdens de feestjes of tijdens de openingsuren van de bar op het camp. Je hebt kennis van verschillende muziekgenres en wat er wel of niet in de smaak valt bij het doelpubliek. Op de surfcamps is de juiste ‘Flow’ van groot belang, de keuze van de muziek speelt hier een belangrijke rol in. Denk dus niet enkel aan wat je zelf goed vindt maar leef je in in de beleving van de gasten. Jij zorgt voor de installatie van de muziekspelers, de draaitafels en de speakers. Je draagt altijd zorg voor het materiaal. ’s Avonds ruim je al het materiaal weer veilig op en berg je de waardevolle spullen op achter slot. Als Camp Crew ben je ook steeds inzetbaar voor andere taken op het camp. Je helpt mee aan de algemene werking van de camps zoals opruimen, afwassen, barshiften, bars aanvullen, etc.

We zoeken DJ’s voor de hele zomer vanaf 30 juni tot en met 2 augustus.


(Je gaat minimaal 2 weken mee.)

  • Buitenlandse werkervaring met leuke activiteiten
  • Een goede mix tussen werk en vrije tijd
  • Transport vanuit België en Nederland
  • Verblijf op een camping incl. maaltijden in de mooiste streek van Spanje
  • De leukste crew om mee samen te werken

Geprikkeld?

Wil je graag aan de slag bij Flowtrack via Trackx? Meld je aan via onderstaande knop en stuur een mailtje met je motivatie en relevante werk-/ studie-ervaring in.

Trackx is een vzw die begeleiders en vrijwilligers in het buitenland opleidt.

info@trackx.eu
+32 (0)491 56 77 38
’t Speelhof 22,
8200 Brugge

© 2022 All rights reserved