Kitchen Crew Gerona

Koken voor een toffe bende jongeren met leuke crew in Spanje aan de Middenlandse zee? Wie durft dit avontuur aan te gaan? Flowtrack zoekt gedurende heel de zomer nog kitchen crew voor onze camps in de regio Gerona in Spanje.

Regio: Gerona

De regio Gerona bevindt zich aan de Middellandse Zee in het noorden van Spanje, niet zo ver van Barcelona. Gekend door zijn heerlijke temperaturen en gevarieerde natuur bestaande uit eindeloze stranden, baaitjes en prachtige bergen. Je kan er leren windsurfen, SUP’en, kajakken, kimmen, genieten van een canyoning of via ferrata.

Cultuur is er ook in overvloed met een stadsbezoek aan Barcelona of Girona. Maar ook voor een leuk feestje ben je hier op de juiste plaats, met talloze bars en nachtclubs, poolparties en uitstappen naar Lloret de Mar.

Informatie

Je werkt in team van twee personen om de externe Kazou groepen te ontvangen.
Je hebt nog geen ervaring nodig in de keuken om deze functie uit te voeren, de chief kitchen en chief catering staan er voor je klaar om je op weg te zetten in deze functie. Je zal koken voor groepen van Flowtrack zelf of van externe partners. Je bereidt het ontbijt voor en zorgt ervoor dat alles mooi geserveerd wordt in buffetvorm.
Van 27 juni tot en met 30 augustus. Je gaat minimaal 2 weken mee ergens in deze periode.

Het is natuurlijk leuker om zo’n avontuur met vrienden te doen, spoor hen zeker aan mee te gaan.
  • Buitenlandse werkervaring met leuke activiteiten
  • Een goede mix tussen werk en vrije tijd
  • Transport vanuit België en Nederland
  • Verblijf op een camping incl. maaltijden in de mooiste streek van Spanje
  • De leukste crew om mee samen te werken
  • Een dagvergoeding

Geprikkeld?

Wil je graag aan de slag bij Flowtrack via Trackx? Meld je aan via onderstaande knop en geef in de motivatie aan voor welke functie je solliciteert.

Trackx is een vzw die begeleiders en vrijwilligers in het buitenland opleidt.

info@trackx.eu
+32 (0)491 56 77 38
’t Speelhof 22,
8200 Brugge

© 2022 All rights reserved