Night Manager Gerona

Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, je staat vlot en goed voor een groep jongeren maar een feestje bouwen schuwt je niet? Klinkt als drie keer “ja, dat ben ik!” Flowtrack zoekt nog gedurdende de hele zomer nightmanagers om onze 16+ camps in goede bananen te leiden.

Regio: Gerona

De regio Gerona bevindt zich aan de Middellandse Zee in het noorden van Spanje, niet zo ver van Barcelona. Gekend door zijn heerlijke temperaturen en gevarieerde natuur bestaande uit eindeloze stranden, baaitjes en prachtige bergen. Je kan er leren windsurfen, SUP’en, kajakken, kimmen, genieten van een canyoning of via ferrata.

Cultuur is er ook in overvloed met een stadsbezoek aan Barcelona of Girona. Maar ook voor een leuk feestje ben je hier op de juiste plaats, met talloze bars en nachtclubs, poolparties en uitstappen naar Lloret de Mar.

Informatie

Je werkt in team van twee personen om de externe Kazou groepen te ontvangen.
Je zorgt ervoor dat de jongeren zich gedragen tijdens hun avondactiviteiten. Wanneer ze terugkomen aan hun verblijf zorg je dat er geen geluidsoverlast is. Je legt tijdig muziek stil op de camps. Je voorkomt overlast ‘s avonds.
Van 27 juni tot en met 30 augustus. Je gaat minimaal 2 weken mee ergens in deze periode.

Het is natuurlijk leuker om zo’n avontuur met vrienden te doen, spoor hen zeker aan mee te gaan.
  • Buitenlandse werkervaring met leuke activiteiten
  • Een goede mix tussen werk en vrije tijd
  • Transport vanuit België en Nederland
  • Verblijf op een camping incl. maaltijden in de mooiste streek van Spanje
  • De leukste crew om mee samen te werken
  • Een dagvergoeding

Geprikkeld?

Wil je graag aan de slag bij Flowtrack via Trackx? Meld je aan via onderstaande knop en geef in de motivatie aan voor welke functie je solliciteert.

Trackx is een vzw die begeleiders en vrijwilligers in het buitenland opleidt.

info@trackx.eu
+32 (0)491 56 77 38
’t Speelhof 22,
8200 Brugge

© 2022 All rights reserved