Yoga Teacher Gerona

Wil je gezinnen kennis laten maken met yoga op het strand bij zonsopgang? Wordt dan yoga teacher op ons Family camp in Empuriabrava.

Regio: Gerona

De regio Gerona bevindt zich aan de Middellandse Zee in het noorden van Spanje, niet zo ver van Barcelona. Gekend door zijn heerlijke temperaturen en gevarieerde natuur bestaande uit eindeloze stranden, baaitjes en prachtige bergen. Je kan er leren windsurfen, SUP’en, kajakken, kimmen, genieten van een canyoning of via ferrata.

Cultuur is er ook in overvloed met een stadsbezoek aan Barcelona of Girona. Maar ook voor een leuk feestje ben je hier op de juiste plaats, met talloze bars en nachtclubs, poolparties en uitstappen naar Lloret de Mar.

Informatie

Heb je ervaring in het geven van yoga dan ben je de geknipte persoon hiervoor.

Als yogadocent is het jouw verantwoordelijkheid om de yogalessen te organiseren en te begeleiden. De gasten betalen niet voor een lessenpakket maar kunnen vrijblijvend deelnemen. We voorzien een aantal initiaties per week. We gaan uit van een beginnersniveau, maar dat kan variëren per week. Er worden op voorhand 3 yoga momenten ingepland per week. We proberen tijdens de week zoveel mogelijk mensen warm te maken om hieraan deel te nemen. Naast de vaste planning mogen er steeds vrijblijvende lessen aangeboden worden, let hierbij op dat er geen conflict ontstaat met de overige activiteiten die doorgaan op het kamp.

Van 27 juni tot en met 30 augustus. Je gaat minimaal mee in periodes van 2 weken en wordt steeds ingepland van dinsdag tot dinsdag.

  • Buitenlandse werkervaring met leuke activiteiten
  • Een goede mix tussen werk en vrije tijd
  • Transport vanuit België en Nederland
  • Verblijf op een camping incl. maaltijden in de mooiste streek van Spanje
  • De leukste crew om mee samen te werken
  • Een dagvergoeding

Geprikkeld?

Wil je graag aan de slag bij Flowtrack via Trackx? Meld je aan via onderstaande knop en stuur een mailtje met je motivatie en relevante ervaring in.

Trackx is een vzw die begeleiders en vrijwilligers in het buitenland opleidt.

info@trackx.eu
+32 (0)491 56 77 38
’t Speelhof 22,
8200 Brugge

© 2022 All rights reserved