Yoga Teacher Landes

Wil je gezinnen kennis laten maken met yoga op het strand bij zonsopgang? Wordt dan yoga teacher op ons Family camp in Biscarrosse.

Regio: Landes

Biscarrosse is een kuststadje in de regio Landes, in het zuidwesten van Frankrijk, op minder dan een uur van Bordeaux.
Biscarrosse staat bekend om zijn uitstekende surfcondities maar er zijn ook enorm veel andere mogelijkheden in de regio voor jong & oud. Biscarrosse wordt omringd door prachtige bossen en heeft twee gigantische meren vlakbij. In de buurt ligt de binnenzee van ‘Le Bassin d’Arcachon’ en de grootste duin van Europa ‘Dune du Pilat’. Biscarrosse is dus niet enkel een toplocatie voor surfers, er is nog zoveel meer te ontdekken. Flowtrack garandeert hier een echte Destination Feelgood.

Informatie

Heb je ervaring in het geven van yoga dan ben je de geknipte persoon hiervoor.

Als yogadocent is het jouw verantwoordelijkheid om de yogalessen te organiseren en te begeleiden. De gasten betalen niet voor een lessenpakket maar kunnen vrijblijvend deelnemen. We voorzien een aantal initiaties per week. We gaan uit van een beginnersniveau, maar dat kan variëren per week. Er worden op voorhand 3 yoga momenten ingepland per week. We proberen tijdens de week zoveel mogelijk mensen warm te maken om hieraan deel te nemen. Naast de vaste planning mogen er steeds vrijblijvende lessen aangeboden worden, let hierbij op dat er geen conflict ontstaat met de overige activiteiten die doorgaan op het kamp.

We zoeken nog een yoga teacher van 16 juli tot en met 6 augustus.

  • Buitenlandse werkervaring met leuke activiteiten
  • Een goede mix tussen werk en vrije tijd
  • Transport vanuit België en Nederland
  • Verblijf op een camping incl. maaltijden in de mooiste streek van Frankrijk
  • De leukste crew om mee samen te werken
  • Een dagvergoeding

Geprikkeld?

Wil je graag aan de slag bij Flowtrack via Trackx? Meld je aan via onderstaande knop en stuur een mailtje met je motivatie en relevante ervaring in.

Trackx is een vzw die begeleiders en vrijwilligers in het buitenland opleidt.

info@trackx.eu
+32 (0)491 56 77 38
’t Speelhof 22,
8200 Brugge

© 2022 All rights reserved